Loading...

За нас

Интеза Ком ООД е модерна и иновативна компания, която се занимава с продажбата на офис решения. Продуктите, които предлагаме, са представени в следните категории:

Директорски офис столове, Ергономични офис столове, Посетителски офис столове, Офис мебели, Мека мебел и Зона за кафе, бар и ресторант.

За последните 10 години ние постоянно обогатявахме и развивахме продуктовото ни портфолио, благодарение на което успяхме да привлечем много доволни и лоялни клиенти.

Имате нужда от офис стол:

Потърсете ни. Ние ще Ви предложим офис стол за всяко работно място, удовлетворяващ и съобразен с Вашето желание и изискване.

Имате нужда от офис мебели:

Ние от Интеза Ком ООД, имаме голям опит в създаването на работни офис пространства. При нас ще получите безплатна консултация, изготвяне на специално предложение, подкрепено с качествено обслужване.

Ако планирате промяна в работната си среда, потърсете ни.

Нашият персонал предлага безплатни консултации и гарантираме, че ще Ви помогнем да направите правилния избор за обзавеждането на Вашия офис. Ние предлагаме безплатно посещение на място, за да обсъдим вашите изисквания и предлагаме разнообразие от подходящи оформления.